Design

Vi kan hjelpe deg med utformingen av etiketter fra bunnen eller med å justere eksistende desgin. Vi kan også gi deg råd om valg av etikettype, trykkemetode, formater og andre løsninger som optimaliserer dine behov.

Vårt kreative designteam har høy kompetanse og omfattende bransjekunnskap. Vi hjelper deg med dine etiketter – enten du ønsker et «helt nytt design» eller å justere etiketten du har fra før.

bilde av en dame som utfører etikettdesign

Etiketter har utviklet seg fra å være en enkel informasjonsbærer til å bli en viktig markedsføringskanal med forskjellige funksjoner og formål.

En god etikett vekker kundens oppmerksomhet og gjør at produktene skiller seg ut i mengden. Den viser hva produktet innholder, hvordan det brukes, holdbarhet, lagring, serveringstips etc.
Funksjonelle og iøynefallende etiketter er et effektivt virkemiddel for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Gi nøytral innpakning et ansikt utad med etiketter fra Norsk Etikett.

Med egen designavdeling hjelper vi våre kunder med etiketter gjennom hele etikettprosessen – fra design til ferdig trykk. Vårt designteam har høy kompetanse, omfattende bransjekunnskap og er svært kreative. Vi hjelper deg med dine etiketter – enten du ønsker et «helt nytt design» eller å justere etiketten du har fra før.

Produksjon

Vi har moderne produksjonsutstyr og kan tilby digitaltrykk tilpasset små opplag og mange varianter, og flexotrykk for større prouksjonsserier. Etiketter kan tilbys på de fleste material og limtyper tilpasset dine behov.

Norsk Etikett har dyktige fagfolk med lang erfaring som i kombinasjon med moderne produksjonsutstyr tilbyr et vidt spekter av løsninger som blant annet foliering, laminering, lakkering, limsidetrykk og boketiketter.

Trykkeriet vårt følger alle kvalitetssikringsrutiner og miljøkrav som til enhver tid gjelder for produksjon av etiketter. Dette forbedrer arbeidsmiljøet for medarbeiderne, samtidig som det lever opp til våre kvalitetskrav.

Kombinasjonen av dyktige fagfolk og moderne maskinpark i eget trykkeri, gjør at vi i dag har en svært effektiv og fleksibel etikettproduksjon forberedt på alle de utfordringer markedet står overfor.

Ferdiggjøring

Vi leverer etiketter på ruller, bunker av ark eller løpende, falsede baner (fanfold) – tilpasset dine behov.

Vi leverer etiketter på ruller, bunker av ark eller løpende, falsede baner (fanfold) – tilpasset kundens behov.

De aller fleste ønsker sine etiketter levert på rull. Da er det viktig å avklare innvending kjernediameter, hvor mange etiketter det er hensiktsmessig å ha per rull, og ikke minst hvilken opprulling man ønsker.

Skal du bruke en etikettpåsetter/dispenser til å etikettere dine produkter med, er det helt avgjørende at riktig opprulling spoling blir bestilt. Altså, i hvilken retning skal etikettene komme ut av rullen. Det er flere muligheter – se illutrasjon på hva som passer for deg.

Ruller og oppspoling

Innvendig oppspoling. Tekst med ”bunnen” først ut.

Innvendig oppspoling. Tekst med høyre siden først ut.

Innvendig oppspoling. Tekst med ”toppen” først ut.

Innvendig oppspoling. Tekst med venstre siden først ut.

Utvendig oppspoling. Tekst med ”bunnen” først ut.

Utvendig oppspoling. Tekst med høyre siden først ut.

Utvendig oppspoling. Tekst med ”toppen” først ut.

Utvendig oppspoling. Tekst med venstre siden først ut.